Pubi Vana Jäär lahtiolekuajad

Pühapäevast Neljapäevani 12.00 – 18.00
(peolaudade ettetellimisel kella 20.00ni, edasi 50€/h)

Reedel ja Laupäeval 12.00 – 21.00
(peolaudade ettetellimisel kella 22.00ni, edasi 50€/h)

 

Näidispeolaua menüü hind 21€/inimene sisaldab

  • Praad
  • Väiksem külm laud
  • Puuviljavaagen Šampuselauale
  • Kook/Tort
  • Kohv/tee
  • Kannuvesi/morss

Vahuveinid:

  • Gancia Asti (7,5%) – 20 €
  • Martini Asti (7,5%) – 20 €
  • Cava Brut (11,5%) – 15 €
  • Cava Semi-Seco (11,5%) – 15 €
  • Gran Castillo Sparkling Sweet (10,5%) – 12€
  • Gran Castillo Sparkling Medium Dry (10,5%) – 12€
  • Gran Castillo Rose Sweet (7,5%) – 14€
  • Alkoholivaba vahuvein Bel Normande – 8,5 €

Viinad:

  • Saaremaa Viin 0,5l (40%) – 18 €
  • Absolut Vodka 0,5l (40%) – 25 €
  • Hõbe Viin 0,7l (39,2%) – 32 €

Majaveinid:

  • Barco Viejo Chardonnay (13.5% Tšiili) – 12 €
  • Barco Viejo Cabernet Sauvignon (13.5% Tšiili) – 12 €

 

Laudade ettetellimisel on vajalik tasuda ettemaks 5€ inimese kohta.
Peolauamenüü on vaja paika panna hiljemalt 7 päeva enne üritust, külaliste arv 3 päeva enne üritust.

 

ETTETELLIMISE MENÜÜ PRINTIMISEKS

ETTETELLIMISE MENÜÜ

 

SOE TOIT (Praed sisaldavad lisandit, salatit ja kastet).

Sealihast

  • Apelsini marinaadis kaelakarbonaad
  • Šnitsel
  • Karbonaad praetud sibulaga
  • Ahjuliha
  • Pikitud sealiha
  • Grill-liha
  • Apelsiniliha

Kalast

  • Ahjulõhe*
  • Paneeritud pangaasiusefilee

Kanalihast

  • Paneeritud kanafilee
  • Mangokana
  • Grill-kanafilee
  • Kanašnitsel

 

KÜLM LAUD

Salatid

  • Kartulisalat
  • Rosolje
  • Suitsukana salat
  • Salat (kana, kala või fetaga)

Lihavaagen (Menüü 16€/inimene – saab valida 2 valikut lihadest, Menüü 18€/inimene – 3 valikut).

 – Sea sisefilee Vana Tallinna marinaadis

 – Sealiha koduses marinaadis

 – Ahjuliha mädarõika kastmega

 – Kanaliha kookosega

 – Kananagitsad seesamiseemnetega

 – Hakklihapallid tar-tar kastmega

 – Ahjurulaad

Kalavaagen (Menüü 16€/inimene – saab valida 2 valikut kalavalikust, Menüü 18€/inimene – 3 valikut).

 – Räim koduses marinaadis

 – Lõhe lehttaignas

 – Kala taignas Kornišoni kastmega

 – Soolalõhe

 – Lõhefilee seesamiseemnetega

 – Heeringa tiramisu või heeringas hapukoore ja sibulaga

Muu vaagen

  • Singirullid
  • Täidetud munad

(Singirulle ja täidetud mune saab valida ühe valikuna, siis on mõlemat koguseliselt vähem)

  • Juustuvalik
  • Puuviljavaagen
  • Juurviljad dipikastmega
  • Maitsepähklid
  • Küüslauguleivad

 

HINNAD

Soe toit + külmast valikust 4 on hind 16 €/inimese kohta    *(tellides lõhet 19€/in)

Soe toit + külmast valikust 6 on hind 18 €/inimese kohta    *(tellides lõhet 21€/in)

Hind sisaldab praadi, külma lauda ning kannuvett ja morssi.

 

Lisaks soojale ja külmale lauale saab lisatasu eest:

Šampuselauale

  • Puuviljavaagen 1€/inimene
  • Kommi ja puuviljavaagen 1€/inimene

Magustoidud

Tort, kook –  3€/inimene 

Magustoidud väiksematele seltskondadele (<12 inimese):

  • Toorjuustu
  • Šokolaadikooki

Magustoidud suurematele seltskondadele (>12 inimese):

  • Sefiiritort
  • Pähklitort
  • Trühvlitort
  • Puuviljatort
  • Kohupiimatort
  • Hapukoore tort
  • Sufleetort

 

  • Kringel –  2€/inimene

Enda poolt kaasavõetud magustoidu serveerimistasu 1 €/in

Joogid

  • Peolauakohvi/tee –  1€/inimene
  • Mahl (Aura) –  7€/kann

Kaasatoodud söökide ja jookide tarbimine pubis pole lubatud! (va Magustoit serveerimistasuga)

 

Laudade ettetellimisel (peale meiepoolset kinnitust) palume tasuda ettemaksuna 5€ inimese kohta VM Halduse OÜ kontole EE551010220248332229 SEB Pangas. Viiteks ürituse kuupäev ja nimi. Külastajate arvu palume täpsustada hiljemalt kolm päeva enne tellitud üritust, menüü peab olema paika pandud hiljemalt 7 päeva enne üritust. Tasuda tuleb tellitud arvu toitlustamise eest.